Software installation
April 10, 2020, 02:42:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Almeza MultiSet 8.2.0 has been released. Download now! Speed Install 2.0.2.1723 has been released. Download now!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Hey Alex, hold my hand here for a second  (Read 5844 times)
mike_in_sd
Newbie
*
Posts: 7


« on: March 13, 2011, 11:18:05 PM »


Ok Alex .. I would appreciate you walking me through this .. easy question.

I understand how you call the multiset packages from the command line on
the computer. (even though I cant get it to work)

but .. as long as I can get it to work from the created cd .. I am ok with that.

The problem:

I want to call the multiset packages from a 3'rd party menu program.  And like I said
just as long as I can get it to work from the CD i'm good to go.

What do I put in 3'rd party menuer program ... in the RUN/OPEN box ..

In other words .. how do I call the multiset packages from within the CD

would it be like ... \multiset \catagories\utilities\package.mst Huh

Sorry to keep bugging you.

Mike
Logged
mike_in_sd
Newbie
*
Posts: 7


« Reply #1 on: March 14, 2011, 06:42:02 AM »


ok .. I created a couple of cd's and everything is put into the root directory on the cd.

So .. if I have my menuer program run multiset .. it comes right up.

The problem is .. just like at the command prompt on the computer .. I just can NOT
get it to accept a parameter .. (the mst file)

no matter how I call it .. the multiset OR multiset_player comes up and stops ...

multiset  catagories\utlities\package.mst
multiset \catagories\utlities\package.mst
\multiset \catagories\utlities\package.mst

I see in some of your samples that you use \\ instead of the single \

what is that about and does it apply to my problem ??

Thanks
Mike
Logged
mike_in_sd
Newbie
*
Posts: 7


« Reply #2 on: March 14, 2011, 09:13:54 AM »


OK .. I almost have it ...

it is allllmost going all the way ... now I am getting a   initialization file not found error.

which one is the initialization file ?

and is there any way to hide the little player box at the top .. the one that says
Almeza with the  STOP PAUSE PLAY button.

Logged
Alex
Administrator
Sr. Member
*****
Posts: 270


« Reply #3 on: March 14, 2011, 10:41:29 AM »

Playback information panel always present on the screen during automatic installation.
Logged
mike_in_sd
Newbie
*
Posts: 7


« Reply #4 on: March 14, 2011, 08:37:05 PM »


Ok thanks Alex ..

that would be a really nice option in a future update
being able to hide that panel.

I mean, you can stop the execution of the package with hot keys
so It wouldnt hurt that much.

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!